Vi hjälper dig med ditt hem

Med vår hjälp kan du få ett finare hem. De tjänster vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan.

img

Plattsättning

Vi kan hjälpa dig med flera olika typer av plattsättning. Detta inkluderar plattsättning av både väggar och golv, och vi arbetar med flera olika typer av material. Det rör sig bland annat om kakel, marmor, klinkers och mosaik. Vi kan även hjälpa dig med plattsättning i flera olika delar av ditt hem, inklusive badrummet och köket.

img

Totalentreprenad

Vi kan också hjälpa dig med olika typer av byggprojekt och då agera totalentreprenör. Detta innebär att vi tar fullt ansvar över projektet och sköter all kontakt med underleverantörer etc.

img

Renoveringar

Vill du renovera någon del av ditt hem? Då kan du vända dig till oss! Vi har omfattande erfarenhet när det kommer till att renovera och kan ta hand om allt från köksrenoveringar till badrumsrenoveringar. 

img

Bortfraktning av avfall

Vill du bli av med gamla plattor på ditt golv eller på dina väggar? Då hjälper vi dig mer än gärna även med det. Vi kan helt enkelt hjälpa dig att göra redo din bostad för att kunna förse den med nya plattor. Efter att vi till exempel har genomfört en rivning kommer det av förklarliga skäl att bli en hel del bråte över. Detta kan vi hjälpa dig med att transportera bort, och vi ser till att så mycket som möjligt av det hamnar på en återvinningscentral.