M & D Plattsättning AB

Välkommen till oss på M & D Plattsättning AB! Vi är en firma som är experter på plattsättning. Vi vänder oss främst till privatpersoner och arbetar med flera olika typer av material. Vi kan hjälpa dig med plattsättning när det kommer till både väggar och golv. Vi har våtrumscertifikat, så om det är ditt badrum som du behöver hjälp med är det inga som helst problem för oss. Vi hjälper dig att förse det med kakel, klinkers, eller vad du än önskar!

Vår grundare

M & D Plattsättning AB grundades 2009 av Magnus Sjöberg. Magnus hade innan detta arbetat som plattsättare i över 20 års tid, han sitter med andra ord på oerhört mycket erfarenhet och kunskap när det kommer till plattsättning.

Vi är baserade i Täby

Vi på M & D Plattsättning AB är baserade i Täby på Svalvägen 1. Vi arbetar framför allt i närområdet men har även erfarenhet av att ta oss an projekt i andra delar av Stockholm. Vill du ha professionell plattsättning? Då kan du kontakta oss på telefon eller genom något av kontaktformulären här på sidan. Vi ser fram emot att få höra från dig!